ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Şair Nabi Fen Lisesi

Nis

Okulunuzda yapılan Tales Matematik sınavının sonuçları açıklanmıştır.  Öğrencilerimiz  Ulusal Tales matematik yarışmasında finale  katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, başarılarının devamanı diliyoruz.

İremnur EKŞİ

Mehmet Emre APAYDIN

Aysel ARABOĞA

Eylül KARATAŞ

Mahmut GÜNDÜZ

Muhammed Mustafa ARĞAN

Okulumuzda Ulusal Tales Matematik sınavı başarıyla gerçekleşmiştir.

TEBRİKLER

Şair Nabi Fen Lisesi 6

Evliya Çelebi MTAL 1

Ekm

Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seminerde öğrencilerimize "Sosyal Meydanın Kullanımı, Siber Zorbalık, İnternet Kullanımı" konular hakkında bilgiler sunuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Harran Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. İlker Can  ÇELİK  "nükleer fizik" konulu söyleşide öğrencilerimizle buluştu. Sayın  İlker ÇELİK  söyleşide kuantum fiziği, parçacık fiziği, füsyon enerjisi, karadelik gibi konulara değinerek öğrencilerimize bilgi verdi. Ayrıca Max Planck'ın hayatı ile ilgili bilgiler sundu. Dolu dolu geçen söyleşi için Yrd. Doç. Dr.  İlker Can  ÇELİK' e, organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ramazan ÇOBAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Öğrencilerimize çeşitli tavsiyeler vererek yeni eğitim öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Abdulsamet Açı karate dalında bölge birinciliğini kazanmıştır. Öğrencimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Valiliğinin öncülüğünde "Şanlıurfa Okuyor" etkinliği gerçekleştirildi. Kitap okuma etkinliği okul müdürümüz Şeyhmus TAVAŞ, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm personellerimizin katılımıyla yapıldı.

Eyyübiye Kaymakamı Sayın Kudret Kurnaz'ın okulumuza ziyereti