ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Şair Nabi Fen Lisesi

Eğitim Öğretim Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Değerli velimiz,

Okulumuzda tüm sınıf kademelerinde eğitim-öğretim tüm hızıyla devam etmektedir. Çocuklarımızın 2. dönemde yaklaşık 1 ay kayıpları olmuştur. Oluşan kayıpların telafi edilmesi için öğretmenlerimiz yoğun çaba harcamaktadırlar. Okulumuzda her gün yoklama alınmaktadır. Öğrencilerin "ders işlenmiyor, okulda kimse yok" gibi söylemlerine itibar etmeyiniz.Okulumuzda dersler planlandığı gibi işlenmektedir.

2. dönemde oluşan kayıpların telafi edilebilmesi için sizler de takdir edersiniz ki öğrencinin okula devam etmesi gerekir. Okulumuzda depremle ilgili tüm kontroller yapılmış ve tedbirler alınmıştır. Lütfen çocuklarımızın eğitim-öğretimden kopmalarına İzin vermeyelim. Okul, çocuklarımızın yaşam alanıdır olumsuz etkilerden kurtulmaları için bir fırsattır. Tüm öğrencilerimizin okula devam etmeleri YKS sınavlarındaki başarılarını arttıracaktır.

Hepimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor sağlıklı günler diliyoruz.

Eyyübiye Şair Nabi Fen Lisesi İdaresi

Yayın: 10.03.2023 - Güncelleme: 10.03.2023 17:11 - Görüntülenme: 236